Træfældning af en professionel gør dig sikker

Arnborg Havepleje er en anlægsgartner-virksomhed, der siden 2010 har ydet havearbejde- og pleje for både erhverv og private i området omkring Brande, Herning og Ikast. Vi tilbyder blandt andet træfældning af store og små træer. Står du eksempelvis med et blommetræ, birketræ eller bøgetræ, du ønsker fældet, er det os, du skal kontakte.

Vi har stor erfaring med fældning af træer og sørger for, at fældningen foregår under sikrede forhold. Dette sikrer, at andet materiel ikke bliver ødelagt i forlængelse af din træfældning. Vi tilbyder, foruden fældning af træer, også beskæring af træer og buske, topkapning af træer samt brændeophugning og stubfræsning.

Fældning af træer til attraktive priser

Vi sætter en ære i, at kunne tilbyde dig nogle af de bedste priser på markedet, hvad end dit behov blot er for træfældning, beskæring af træer, topkapning af træer eller træpleje. Har du eksempelvis en række frugttræer, du ønsker fældet, kan du altså kontakte os og få et tilbud på både fremgangsmåde og pris.

Vi vil altså, med hjælp af vores mange års erfaring, rådgive dig til den løsning, der bedst passer dig og dine grønne arealer – og så endda til en billig pris.

Vi giver et uforpligtende tilbud på træfældning

Står du overfor en træfældning i din have, og ønsker du det gjort på en sikker og ryddelig måde, eller mangler du rådgivning om træpleje, topkapning af træer eller beskæring af træer og buske kan vi sikre dig et godt og uforpligtende tilbud.

​Dette kan du få ved at kontakte os på telefon 20 82 80 79 / 23 63 51 44 eller på vores e-mailadresse mail@arnborghavepleje.dk.

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook