Hækklipning udføres for private og erhverv

Hvis du er erhvervsdrivende eller privat i Herning, Brande eller Ikast og mangler et tilbud på hækklipning er Arnborg Ha​vepleje din hjælper. Vi tilbyder i vores anlægsgartnervirksomhed en lang række af tjenester inden for havepleje og brolægning – herunder også hækklipning. Vi udfører opgaver i alle størrelser og typer såsom beskæring af hæk og beskæring af buske.

Foruden at kunne tilbyde hækklipning på alle slags hække, tilbyder vi også forskellige former for serviceaftaler. Dette vil sige, at du vil kunne få hjælp en enkelt gang, hvis dette er dit behov, eller som en fast serviceaftale med bestemte intervaller mellem hver beskæring af din hæk.

Hvad koster en hækklipning?

Vi vægter højt, at kunne give vores kunder tilbud på hækklipning til nogle af markedets bedste priser. Dette vil sige, at hvad end du ønsker beskæring af hæk eller beskæring af buske og hvor end dette skal foregå som en service-eller enkeltaftale, kan vi finde den bedste løsning for dig.

​Hos Arnborg Havepleje har vi nemlig mange års erfaring med anlægsgartneri og kommer derfor hellere end gerne med forslag til løsninger, ligegyldigt om du kun ønsker en hækklipning eller om du har drømme om en helt særlig beskæring af hæk eller buske.

Tag kontakt, hvis din hæk trænger til en klipning

Hvis din hæk er vokset ud af kontrol, eller du har brug for en forsikring om at den fremover regelmæssigt vil blive klippet, så kontakt os og vi vil give dig et gratis tilbud.

​​Kontakt os på telefon 20 82 80 79 / 23 63 51 44 eller per mail på

​e-mailadressen mail@arnborghavepleje.dk.

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook