Få professionel hjælp til stubfræsning

Vil du have hjælp til stubfræsning? Så lad os fra Arnborg Havepleje ApS hjælpe dig. Vi beskæftiger os med det meste inden for havearbejde, og vi imødekommer både private kunder og erhvervskunder. Vi har adresse i Herning, men vi har mange kunder spredt udover både Brande, Ikast og omegn.

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning og rodfræsning er et begreb for det samme. Nemlig processen med fjernelse af træstub, som også kaldes fræsning af træstub. Fræsning af stubbe kan være svært, hvis man ikke har den rette teknik og udstyr. Når vi udfører stubfræsning, sørger vi for at få alt med – hele stubben og alle siderødder.

Det er en hurtig og effektivt udført opgave, hvor vi sørger for at fylde hullet op igen, så du ikke har et kæmpe hul i jorden, men et plant, lækkert og enkelt område. Det er nemlig ikke altid lige sådan at fjerne en stub – du skal have alle rødder med, og her kan det være aktuelt at få en professionel med ind over.

Har du brug for hjælp til din have? Kontakt os i dag

Så vil vi gerne høre fra dig. Ud fra vores billige priser kan vi hurtigt udarbejde et billigt, uforpligtende tilbud med en god pris tilknyttet. Vi skal bare lige høre lidt om omfanget af din opgave til at starte med.

Du kan ringe til os på telefonnumrene 20 82 80 79 eller 23 63 51 44. Vi har også en e-mail, mail@arnborghavepleje.dk, du kan skrive til. Alternativt har vi også en kontaktformular her på siden, du kan benytte dig af.

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os

Firma

Arnborg Havepleje ApS

Skjernvej 61, Arnborg,
​7400 Herning

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

​Telefon: ​20 82 80 79

Mobil: 23 63 51 44

mail@arnborghavepleje.dk

CVR: 38717561

Besøg