Få professionel hjælp til stubfræsning

Skal du have fjernet en træstub?

Skal du bruge hjælp til en stubfræsning? Så lad os fra Arnborg Havepleje ApS hjælpe dig. Vi beskæftiger os med det meste inden for havearbejde, og vi imødekommer både private kunder og erhvervskunder. Vi har adresse i Herning, men vi har mange kunder spredt udover Brande, Ikast og de omkringliggende byer. Hos Arnborg havepleje ApS kan vi blandt andet hjælpe med:

  • ​Fjernelse af trærod
  • ​Fræsning af rødder
  • ​Fjernelse af træstub
  • ​Fræsning af træstub

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning og rodfræsning er et begreb for det samme. Nemlig processen med fjernelse af træstub, som også kaldes fræsning af træstub. Fræsning af stubbe kan være svært, hvis man ikke har den rette teknik og udstyr. Når vi udfører stubfræsning, sørger vi for at få alt med – hele stubben og alle siderødder.

En rodfræsning er en hurtig og effektiv opgave at udføre. Vi sørger for at fylde hullet op igen, så du ikke har et kæmpe hul i jorden, men et plant, lækkert og enkelt område. Det er nemlig ikke altid lige nemt at foretage stubfræsning – du skal have alle rødder med, og her kan det være aktuelt at få en professionel med ind over.

Har du brug for hjælp til rodfræsning? Kontakt os i dag

​Så vil vi gerne høre fra dig. Ud fra vores billige priser kan vi hurtigt udarbejde et billigt, uforpligtende tilbud på din rodfræsning. Du vil få tilbudt en billig pris, vi skal bare lige høre lidt om omfanget af din opgave til at starte med.

Du kan ringe til os på telefonnumrene 20 82 80 79 eller 23 63 51 44. Vi har også en e-mail, mail@arnborghavepleje.dk, du kan skrive til. Alternativt har vi også en kontaktformular her på siden, som du kan benytte dig af.

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook