Plantning af hæk udføres for private og erhverv

Er det blevet tid til at få plantet hæk på din grund?

Med en hæk kan du skabe en grøn afskærmning rundt om din grund. Hækken kan også give læ rundt om din terrasse eller andre steder i haven. Kunne du tænke dig at få plantet ny hæk på din grund? Så står vi hos Arnborg Havepleje klar til at sikre dig professionel hjælp. Vi tilbyder plantning af hæk for både private husejere, boligforeninger, virksomheder og mange andre typer kunder i både Herning, Brande, Ikast og omegn.

Klargøring og plantning af hæk

Vi tilbyder både at stå for klargøringen og plantningen af den nye hæk. Det kan for eksempel være i forbindelse med anlægsarbejdet ved dit nybyggeri, hvis du kunne tænke dig at få udskiftet hele din eksisterende hæk, eller hvis du blot ønsker en ”reparation” af den nuværende hæk.

Vi sørger for at fjerne den gamle hæk, hvis opgaven kræver det, og vi graver ud der, hvor hækplanterne skal sættes i jorden.

Vælg mellem mange forskellige typer hæk

Der findes mange forskellige typer hækplanter. Blandt de mest populære kan nævnes bøgehæk, liguster og laurbærkirsebær, men der er også mange andre muligheder. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Ønsker du for eksempel en hæk, der er grøn hele året rundt? Kunne du tænke dig en lav hæk, eller foretrækker du en hæk, der kan vokse sig både høj og bred?

4 fordele ved at vælge os til din hækplantning

Vi ønsker især at fremhæve følgende fordele ved at vælge at lade os varetage arbejdet i forbindelse med plantning af hæk:

  1. Vi leverer arbejde i høj kvalitet til rimelige priser
  2. ​Vi overholder alle vores aftaler og deadlines
  3. ​Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag
  4. ​Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på plantning af hæk.

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook