Ny indkørsel? Vi har en brolægger med stor erfaring

Hos Arnborg Havepleje tilbyder vi et bredt udvalg af tjenester til hus og have i området omkring Herning, Brande og Ikast.

Mangler du fx en brolægger i forbindelse med brolægning eller flisebelægning af din terrasse, en ny indkørsel eller lægning af fliser til en trappe, kan vi hjælpe dig.

Bredt udvalg af kvalitetsmaterialer

Vi har mange års erfaring med at rådgive og udføre projekter inden for brolægning til tilfredse kunder.

Ud over at sikre dig en brolægger med stort kendskab og stor faglighed i forhold til netop dit projekt, sikrer vi dig også et stort udvalg af materialer, der bedst passer til din terrasse, indkørsel eller trappe ud fra vores brede sortiment af bl.a. sten, beton, fliser og skærver.

Brolægning af terrasse, ny indkørsel m.m.

Når du står over for et større projekt såsom at få lagt en ny terrasse, indkørsel eller få bygget en støttemur, tænker du måske at brolægning ved en professionel brolægger vil blive et kosteligt projekt.

Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Vores kompetente ansatte garanterer dig altid et uforpligtende tilbud samt konkurrencedygtige priser.

Dette betyder, at vi tilbyder et bredt sortiment af materialer, dybdegående rådgivning, en erfaren brolægger samt en billig pris på netop dit projekt. Står du fx og skal have lavet ny indkørsel, så kan det jo både indebære grus og flisearbejde, og vi kan rådgive om alle faser af projektet.

Hvad end du står og mangler hjælp med brolægning, lægning af indkørsel eller andet belægningsarbejde kan vi altså tilbyde dig det ønskede resultat til en af markedets bedste priser.

Kontakt din brolægger for et gratis tilbud

Hvis ideen om at lade vores erfarne brolægger hjælpe dig med dit projekt er fristende, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Dette kan du gøre på vores telefon 20 82 80 79 eller 23 63 51 44 eller e-mail mail@arnborghavepleje.dk.​

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook