Fandt du ikke det, du ledte efter?​

Så ring til os på ​20 82 80 79 / 23 63 51 44

Eller send en e-mail til ​mail@arnborghavepleje.dk

Brolægger med stor erfaring

Hos Arnborg Havepleje tilbyder vi et bredt udvalg af tjenester til hus og have i området omkring Herning, Brande og Ikast. Mangler du eksempelvist en brolægger i forbindelse med brolægning eller flisebelægning af din terrasse, indkørsel eller trappe, kan vi hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med at rådgive og udføre projekter inden for brolægning til tilfredse kunder. Ud over at sikre dig en brolægger med stort kendskab og stor faglighed i forhold til netop dit projekt, sikrer vi dig også et stort udvalg af materialer, der bedst passer til din terrasse, indkørsel eller trappe ud fra vores brede sortiment af blandt andet sten, beton, fliser og skærver.

Brolægning af terrasse, indkørsel med mere

Når du står over for et større projekt såsom at få lagt en ny terrasse, indkørsel eller få bygget en støttemur, tænker du måske at brolægning ved en professionel brolægger vil blive et kosteligt projekt. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Vores kompetente ansatte garanterer dig altid et uforpligtende tilbud samt konkurrencedygtige priser.

​Dette betyder, at vi tilbyder et bredt sortiment af materialer, dybdegående rådgivning, en erfaren brolægger samt en billig pris på netop dit projekt.

Hvad end du står og mangler hjælp med brolægning eller flisebelægning kan vi altså tilbyde dig det ønskede resultat til en af markedets bedste priser.

Kontakt din brolægger for et gratis tilbud

Hvis ideen om at lade vores erfaren brolægger hjælpe dig med dit projekt er fristende, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Dette kan du gøre på telefon 20 82 80 79 / 23 63 51 44 eller på vores e-mailadresse mail@arnborghavepleje.dk.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.9 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

​​Arnborg Havepleje ApS

CVR: 38717561