Rensning af tagrender udføres grundigt og professionelt

Tagrenderensning for private og erhverv

Glemmer du ofte at rense dine tagrender? Tagrenderne på huset bliver hurtigt fyldt med kviste, blade, mos og snavs. Det resulterer ofte i, at tagrenderne flyder over, når det regner, fordi der ikke er plads til al regnvandet i dem, og dermed mister de deres funktion.

Hos Arnborg Havepleje hjælper vi dig gerne, hvis du ofte glemmer at rense dine tagrender, eller hvis du bare ikke har tid eller lyst til at udføre arbejdet selv. Vi tilbyder rensning af tagrender for både private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Herning kører vi blandt andet ud og renser tagrender for kunder i vores eget lokalområde samt i Ikast, Brande og omegn.

3 gode grunde til at rense tagrenderne regelmæssigt

Der er flere gode grunde til, at du bør sørge for at få tagrenderne renset regelmæssigt. Her kan blandt andet nævnes:

  1. ​Du kan undgå vand, fugtskader, råd og svamp på udhæng, vinduer, døre og lignende
  2. ​Du kan minimere risikoen for frostskader på tag, sokkel og facade
  3. ​Du kan forlænge levetiden på dine tagrender

Vi tilbyder rensning af tagrender i høj kvalitet

Vi har mere end 10 års erfaring med rensning af tagrender, og vi udfører altid kvalitetsarbejde for vores kunder. Du er med andre ord garanteret et grundigt resultat i højeste kvalitet, når du vælger at lade os stå for din tagrenderensning.

​Vi renser dine tagrender på traditionel vis med en manuel fjernelse af alt, hvad der ikke hører til i en tagrende. Ingen opgaver er for store eller for små til os, og vi sørger altid for at overholde vores aftaler og deadlines.

Kontakt os og få beregnet en pris på rengøring af tagrender

Vi tilbyder rimelige priser på rensning af tagrender, og vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop din opgave. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, og vi overholder altid vores indgåede aftaler. Du kan med andre ord altid regne med os.

Skriv til os via formularen

De indtastede oplysninger vil ikke blive benyttet til markedsføring, eller videregivet til 3. part​.

Vi svarer dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser​

Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

tilbud, arbejde og færdige projekter.

Følg os på facebook